Share
Op vrijdag 26 maart 2021 vindt voor de 7e keer het NNvT congres plaats.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nieuwsbrief februari 2021
Oproep: Abstracts over COVID-19 en roken gezocht


Ook dit jaar hebben we weer veel mooie abstracts ontvangen over verschillende onderwerpen binnen tabaksonderzoek.

We zijn nog wel op zoek naar abstracts over de relatie tussen COVID-19 en (stoppen met) roken om tijdens het NNvT congres een interessante sessie te organiseren over dit onderwerp. Werk jij momenteel aan een onderzoek op dit thema en wil je graag je (voorlopige) resultaten delen? Stuur dan voor uiterlijk 1 maart 2021 je abstract op. Gebruik hiervoor het abstractformulier van de website en mail dit naar info@nnvt.org.
Het indienen van abstracts over andere onderwerpen is niet meer mogelijk.

 
Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs

Er kunnen nog steeds kandidaten worden voorgedragen voor de prijs!

Tijdens het NNvT congres zal voor de derde keer de Tabaksontmoediging onderzoeksprijs worden uitgereikt aan een jonge onderzoeker voor een recent geaccepteerd/gepubliceerd artikel welke door de programmacommissie beoordeeld zal worden op wetenschappelijke kwaliteit, maatschappelijke relevantie en innovatie op het gebied van tabaksontmoediging.

Wil je een kandidaat voordragen? Dit kan tot en met maandag 1 maart 2021. Klik hieronder voor meer informatie over het voordragen van kandidaten.

 
Registratie geopend

Wil je weten wat er speelt op het gebied van tabaksonderzoek in Nederland of wil je ervaringen uitwisselen met andere onderzoekers?

Schrijf je dan nu in voor het online NNvT congres op vrijdag 26 maart 2021! De kosten bedragen 50 euro p.p. We zien je graag op 26 maart!
U kunt contact opnemen via info@nnvt.org

Trimbos-instituut
Da Costakade 45
3521 VS Utrecht
Nederland

Privacy Statement     Uitschrijven     Doorsturen


Email Marketing door ActiveCampaign