Share
Voorvertoning
Op vrijdag 26 maart 2021 vindt voor de 7e keer het NNvT congres plaats.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nieuwsbrief februari 2021
Programma bekend

Op 26 maart 2021 vindt het online NNvT congres plaats via Zoom. Het programma is inmiddels vastgesteld. We beginnen de dag met een interactieve keynote van Prof. dr. Gera Nagelhout getiteld: "Wat kunnen we doen als er straks alleen nog mensen met een lagere sociaaleconomische positie roken? Een gezamenlijk gedachte-experiment".

Daarna gaan we verder met de parallelsessies. De NNvT programmacommissie heeft de ingediende abstracts beoordeeld en
19 abstracts geselecteerd voor een presentatie. Onderwerpen die hierin aan bod komen zijn o.a.: eHealth ondersteuning bij stoppen met roken, tabaksontmoedigingsbeleid en de psychologie van stoppen met roken. Ook worden 2 symposia gehouden over: stoppen-met-roken zorg in de huisartsenpraktijk en het rookvrij maken van de GGZ.

Onder leiding van ZonMw en de Gezondheidsfondsen voor Rookvrij vindt na de middagpauze een interactieve sessie plaats over implementatie van onderzoek.

Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs

Er kunnen nog kandidaten worden voorgedragen voor de prijs!

Tijdens het NNvT congres zal voor de derde keer de Tabaksontmoediging onderzoeksprijs worden uitgereikt aan een jonge onderzoeker voor een recent geaccepteerd/gepubliceerd artikel welke door de programmacommissie beoordeeld zal worden op wetenschappelijke kwaliteit, maatschappelijke relevantie en innovatie op het gebied van tabaksontmoediging.

Wil je een kandidaat voordragen? Dit kan tot en met maandag 1 maart 2021. Klik hieronder voor meer informatie over het voordragen van kandidaten.

 
Registratie geopend

Wil je weten wat er speelt op het gebied van tabaksonderzoek in Nederland of wil je ervaringen uitwisselen met andere onderzoekers? Schrijf je dan nu in voor het online NNvT congres op vrijdag 26 maart 2021! De kosten bedragen 50 euro (excl. btw) p.p. We zien je graag op 26 maart!
U kunt contact opnemen via info@nnvt.org

Trimbos-instituut
Da Costakade 45
3521 VS Utrecht
Nederland

Privacy Statement     Uitschrijven     Doorsturen


Email Marketing door ActiveCampaign