Share
Nieuwsbrief oktober 2021
Inschrijving geopend

Het achtste NNvT congres vindt plaats op vrijdag 11 februari 2022 in het voormalig hoofdkantoor bij Villa Jongerius in Utrecht.

Wil je het NNvT congres graag bijwonen? Schrijf je dan in via onderstaande knop. De kosten bedragen 150 euro p.p. (lunch is inbegrepen). We zien je graag op 11 februari bij Villa Jongerius in Utrecht!

Keynote spreker bekend: Jasper Been

Op 11 februari beginnen we de dag met een interessante keynote van dr. Jasper Been.
Hij is kinderarts-neonatoloog in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis en als onderzoeker geïnteresseerd in preventie tijdens het vroege leven.
In zijn keynote belicht hij het belang van een rookvrije start en hoe deze optimaal bevorderd kan worden.

Abstract indienen

Doe jij wetenschappelijk onderzoek op het brede terrein van tabaksonderzoek? Dan nodigen wij je van harte uit om een abstract in te dienen. Dit is mogelijk tot en met 10 november 2021 via nnvt@trimbos.nl. Klik voor meer informatie en het abstractformulier op de onderstaande knop.

Vanaf dit jaar is het mogelijk om via het abstractformulier in aanmerking te komen voor de Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs. Meer informatie over deze prijs is te lezen in het abstractformulier en op de webpagina over de Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs.
U kunt contact opnemen via nnvt@trimbos.nl

Trimbos-instituut
Da Costakade 45
3521 VS Utrecht
Nederland

Privacy Statement     Uitschrijven     Doorsturen


Email Marketing door ActiveCampaign