Share
Over ruim een week is al zo ver: de abstractdeadline voor het NNvT congres van 2022. Heb je nog geen abstract ingediend, maar wil je graag jouw onderzoek delen met andere onderzoekers uit het brede veld van tabaksonderzoek? Dien dan nog tot en met 10 november 2021 je abstract in via nnvt@trimbos.nl.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nieuwsbrief november 2021
Reminder: dien je abstract uiterlijk 10 november in!

Over ruim een week is al zo ver: de abstractdeadline voor het NNvT congres van 2022.
Heb je nog geen abstract ingediend, maar wil je graag jouw onderzoek delen met andere onderzoekers uit het brede veld van tabaksonderzoek? Dien dan nog tot en met
10 november 2021 je abstract in via nnvt@trimbos.nl. Klik voor meer informatie en het abstractformulier op de onderstaande knop.

Ben je een jonge onderzoeker (<35 jaar) en wil je graag in aanmerking komen voor de
Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs? Vanaf dit jaar is het mogelijk om via het abstractformulier in aanmerking te komen voor deze prijs. Lees hierover meer in het abstractformulier en op de webpagina over de Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs.

 
Schrijf je in!

Wil je het NNvT congres op vrijdag 11 februari 2022 graag bijwonen? Schrijf je dan in via onderstaande knop. De kosten bedragen 150 euro p.p. (lunch is inbegrepen). We zien je graag op 11 februari bij Villa Jongerius in Utrecht!
U kunt contact opnemen via nnvt@trimbos.nl

Trimbos-instituut
Da Costakade 45
3521 VS Utrecht
Nederland

Privacy Statement     Uitschrijven     Doorsturen


Email Marketing door ActiveCampaign