Share
2e week van januari update over of congres toch online plaatsvindt Op 11 februari 2022 vindt het achtste NNvT congres plaats. Eerder gaven we al aan dat of het congres fysiek plaats kan vinden, afhankelijk is van de geldende coronamaatregelen.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nieuwsbrief december 2021
2e week van januari update over of congres toch online plaatsvindt

Op 11 februari 2022 vindt het achtste NNvT congres plaats. Eerder gaven we al aan dat of het congres fysiek plaats kan vinden, afhankelijk is van de geldende coronamaatregelen.

Door de huidige ontwikkelingen rondom corona overwegen we om het congres op dezelfde datum, maar dan online te laten plaatsvinden. Begin januari nemen we hier een definitief besluit over.

In de tweede week van januari kan je hierover dus een update verwachten, inclusief wat dit inhoudt voor o.a. de deelnemerskosten.

Schrijf je in

Wil je het NNvT congres op vrijdag 11 februari 2022 graag bijwonen? Schrijf je dan in via onderstaande knop. De kosten bedragen 150 euro p.p. (als het congres op locatie plaatsvindt, en lunch is inbegrepen). We zien je graag op 11 februari bij Villa Jongerius in Utrecht!
U kunt contact opnemen via nnvt@trimbos.nl

Trimbos-instituut
Da Costakade 45
3521 VS Utrecht
Nederland

Privacy Statement     Uitschrijven     Doorsturen


Email Marketing door ActiveCampaign