Share
Voorvertoning
Vanwege de huidige omstandigheden rondom corona heeft de programma commissie van het NNvT besloten het congres op 11 februari toch volledig online te houden. Het congres zal nu georganiseerd worden via Zoom.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nieuwsbrief januari 2022
NNvT congres 2022 definitief online

Vanwege de huidige omstandigheden rondom corona heeft de programma commissie van het NNvT besloten het congres op 11 februari toch volledig online te houden. Het congres zal nu georganiseerd worden via Zoom. Deelnemers krijgen voorafgaand aan het congres een link en enkele instructies over hoe het online congres in zijn werk gaat.


Ook dit jaar willen we de beleving van een fysiek congres zo veel mogelijk evenaren. Om interactie tijdens de sessies te stimuleren, vragen we de sprekers om hun presentaties live te geven (en niet vooraf op te nemen). Voor interactie buiten de sessies zullen er ook chatsessies zijn tussen de middag en aan het einde van het programma.

Verder zijn de kosten voor deelname aan het congres verlaagd naar €70,00 (exclusief btw).

Programma bekend

Het programma van deze editie van NNvT congres is nu ook bekend. Op 11 februari beginnen we de dag met een interessante keynote van dr. Jasper Been. In deze keynote belicht hij het belang van een rookvrije start en hoe deze optimaal bevorderd kan worden. Na de keynote wordt de Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs uitgereikt aan een jonge onderzoeker die zich inzet op het gebied van tabaksontmoediging.

Daarna gaan we verder met de parallelsessies. De programmacommissie heeft de ingediende abstracts beoordeeld en 17 abstracts geselecteerd voor een mondelinge presentatie. Zo worden verschillende vormen van beleid op het gebied van tabak belicht (o.a. wat betreft rookvrije omgevingen, verkooppunten en prijzen) en is er aandacht voor de rookvrije generatie. Ook komen diverse vormen van ondersteuning bij stoppen-met-roken aan bod, zowel via zorgverleners als via apps of stoplijnen.

Tijdens 2 van de parallelsessies worden symposia gehouden: een over het terugdringen van sociaaleconomische verschillen in roken en een over innovatieve digitale interventies bij roken. We sluiten de dag af met een plenaire terugblik op het congres en een aansluitende netwerkborrel via chatrooms. Je kan het volledige programma vinden via de onderstaande knop.


 
Reminder: Schrijf je in!

Wil je het online NNvT congres op vrijdag 11 februari 2022 graag bijwonen en heb je je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in via onderstaande knop. De kosten voor deelname aan het online congres zijn nu verlaagd naar 70 euro p.p. (excl. btw). We zien je graag op 11 februari!
U kunt contact opnemen via nnvt@trimbos.nl

Trimbos-instituut
Da Costakade 45
3521 VS Utrecht
Nederland

Privacy Statement     Uitschrijven     Doorsturen


Email Marketing door ActiveCampaign