Share
In deze nieuwsbrief o.a. meer over #NIXnodig tijdens de feestdagen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Nieuwsbrief NIX18voorprofs december 2021

 
Tijdens de feestdagen ook #NIXnodig!

Net zoals En Verder NIX is ook de #NIXnodig toolkit uitgebreid met de momenten kerstmis en oud en nieuw. Met het nieuwe materiaal kunnen jongeren tijdens de feestelijke decembermaand geattendeerd worden op NIX18. Het materiaal is met een denktank van jongeren en preventieprofessionals ontwikkeld. De kernboodschap is: Wij zijn leuker/gezelliger/frisser/… zonder alcohol of roken! #NIXnodig. De toolkit bevat o.a. Instagram posts en stories met interactieve polls en drukbestanden voor affiches of flyers. Daarnaast zijn er twee nieuwe gadgets met het #NIXnodig logo beschikbaar.

Naar toolkit

NIX18 eindejaars PR-activatie

Uit onderzoek blijkt dat ouders met speciale gelegenheden zoals kerst en oud en nieuw nog vaak een oogje dicht knijpen. Daarom willen we juist in deze periode ouders ondersteunen in de NIX18-norm met een PR-activatie over het uitstellen van het eerste glas alcohol. Op 17 december zal de nieuwe PR-activatie gelanceerd worden. De pers zal actief worden benaderd om zo veel mogelijk publiciteit te genereren rondom de activatie.
Terugblik NIX18 studieochtend en inspiratiemiddag

We kijken terug op een zeer geslaagde studieochtend en inspiratiemiddag! In de ochtend zoomden we in op de IJslandse aanpak en wat we van hen kunnen leren als het gaat om ouderbetrokkenheid. Tijdens de middag werden een aantal interessante regionale voorbeelden gedeeld en blikten we vooruit op de nieuwe NIX18 campagne strategie en de plannen voor het komende jaar. De livestreams zijn terug te kijken via deze links: studieochtend en inspiratiemiddag.

NIX18 gadgets weer beschikbaar

De voorraad NIX18 pennen en sleutelhangers zijn aangevuld en kunnen dus weer besteld worden via onze website. Daar zijn ook deurstickers en verschillende NIX18 logo bestanden te vinden om zelf materialen te laten bedrukken.

Naar toolkit
CONTACT en HELPDESK: NIX18voorprofs@trimbos.nl
Aan het Trimbos-team NIX18voorprofs werken mee: Lex Lemmers, Liesbeth Naaborgh, Ingrid Schulten, Wilke Heijnen, Tessa Scheffers en Neeltje Vogels
Trimbos-instituut
Da Costakade 45
3521 VS Utrecht
Nederland


Email Marketing door ActiveCampaign